Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Fülszöveg

A végleges fogyás fogyókúra és egyéb önkínzás nélküli módszereit járjuk körbe. Természetesen, így nem csak a test oldaláról közelítjük meg a témát, hanem a lelki-szellemi oldal kapja a nagyobb hangsúlyt.

Ajánló

Elöljáróban...

2010.02.23. 00:41 | mo'at | komment

Címkék: szeretet világnézet

Ezen a honlapon nem árulok pénzért semmilyen "csodatévő" információkat. Nem lesz beetető hírlevél, ami után a fizetős szolgáltatást rendelheted meg. Itt mindent ingyen kapsz meg, amit én adhatok. Ez a blog egy virtuális könyv, amit olvashatsz, megszívlelhetsz.

Fogok ajánlani módszereket, amelyekhez pénzért juthatsz hozzá, ajánlok könyveket, amiket megvehetsz, de ezt nem azért fogom tenni, hogy vásárlásra, fogyasztásra ösztönözzelek. Meg fogod érezni, mi az, amire szükséged van, s arra nem fogod sajnálni a pénzt. Figyelmedbe fogok ajánlani olvasgatásra honlapokat, de ez nem jelenti azt, hogy azok minden mondatával maradéktalanul egyet értek. Mindenkinek saját útja van, ezért nem lehet mindenkit ugyanazokon a lépéseken, ugyanolyan sorrendben végigvezetni.

A legjobb iránytűdet befelé fordulva tarthatod szem előtt: ami jó érzést kelt benned, vonz, arra valószínűleg épp szükséged van, és kész vagy a befogadására. Ami taszít vagy megijeszt, azzal egyelőre nem kell foglalkoznod.

A személyes tapasztalataimról szóló részeket ezzel a színnel írom. Személyazonosságom nem fog kiderülni, mert lényegtelen és zavaró lehet. Képet sem fogsz rólam találni az oldalon, sőt azt sem írom le hány kiló voltam és vagyok, hogy ne érezd a saját helyzetedet másnak, s ne zavarjanak meg a számok. Leírok magamról szörnyű dolgokat is, amik ha megtörténtek veled is, talán nem vagy hajlandó tudomást venni róluk, s eszedbe se jutott még másnak beszélni róla. De leírom, mert én már kívülről szemlélem ezeket a múltbeli dolgokat, és segíteni akarok az elmondásukkal, hogy jobban megismerhesd magad.

Viszont lehet, hogy válságba fogom sodorni a világnézetedet. Ha olyasmit írnék, amitől teljesen idegenkedsz, vadul hangzik számodra, egyszerűen hagyd figyelmen kívül. A tudatalattidba úgyis lemegy az információ és csatlakozni kezd a megfelelő mozaikkockákhoz, s beindulnak a konstruktív folyamatok. Előre hangsúlyozom: nem vagyok mindentudó guru, aki pontosan a te nyelvedre és gondolkodási sablonjaidra lefordítva fogja elmagyarázni az egész világ működését. Különbözőek vagyunk, s amit egymással közlünk szóban vagy írásban, annak kis részét értelmezi ugyanúgy a vevő fél, mint az adó. A szeretet az, ami segít a megértésben.
Arra is föl vagyok készülve, hogy a fürdővízzel együtt kiöntöd a gyereket is. Általános emberi dolog, hogy a hasznos információkat is elveti, mert a közelében olyat talál amit még nem tud emészteni vagy hova tenni.

Ezzel a színnel fogom írni azokat a dolgokat, amiket nem testi szinten kell megtegyél, hanem lelki szinten. Ezek szerves elemei a módszernek, s talán fontosabbak, mint a tennivalók, hiszen ezek adják az ösztönös hátterét a cselekvéseidnek.

 


süti beállítások módosítása